Volkswagen Crafter

32 2.0 TDI L1H1 !!!!!!VERKOCHT!!!!!!
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 280.625 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VF-097-Z
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2013
KleurBlauw
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)525 X 199 X 271
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Duitse auto's. Spreekwoordelijk beroemd om techniek, kwaliteit en prestaties. Sommige dingen veranderen nou eenmaal niet. De auto is van het bouwjaar 2013 en is van de eerste eigenaar. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een prettige maar ook veilige extra is de schuifdeur voor passagiers. Ruim instappen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen... Een riante optie! In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Met de stuurwielbediening van het audiosysteem, kunt u probleemloos uw ogen op de weg houden. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Volkswagen Crafter zonder problemen op z'n plaats. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De Volkswagen is standaard voorzien van: buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.


Bedrijfsinformatie

Voor informatie over verkoop gelieve te bellen 0648005888 Wij zijn geopend van Maandag tot Vrijdag van 8.30 tot 18.00 Zaterdag op afspraak,Wij zijn gevestigd op de Mgr.C.Veermanlaan 1b Volendam Occasioncentrum de Groot
BGG michael de groot 06267605788

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Advance-pakket
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitentemperatuurmeter
Garanties
Nap